Despre noi


  Vă salut!

  Numele meu este Alla Topală și sunt Consultant și Distribuitor al produselor Companiei ruse ”Siberian Health”, în RomâniaCa profesie de bază sunt inginer-tehnolog în industria alimentară.

SIBERIAN HEALTH - COMPANIE INTERNAȚIONALĂ CU PRODUCERE PERSONALĂ ȘI DEPARTAMENT ȘTIINȚIFICO-INOVAȚIONAL

Produsele noastre se împart în 3 categorii:

Suplimente alimentare , Produse de îngrijire corporală și Produse eco  de menaj.

Am ales să consum, să reprezint și să promivez produsele ”Siberian Health”, deoarece filozofia Companiei este una foarte atractivă și apropiată mie - promovarea unui mod sănătos de viață, refacerea și armonizareai stării de sănătate prin remedii naturale, fără produse nocive, de sinteză, un mod de viață cât mai nepoluantl, grija activă pentru mediul înconjurător.

Vă invit să cunoașteți bogăția cea mai de preț a Siberiei sălbatice - puterea plantelor ei rare, crescute într-un mediu pur, dar foarte sever, în care capacitatea de supraviețuire este esențială , ceea ce le face să dezvolte în celulele lor substanțe de o putere vindecătoare deosebită .La baza produseor noastre din plante se mai află cercetările,începute încă din anii 50, asupra proprietăților palntelor medicinale din zona lacului Baikal și a Masivului Altai , precum și cele 4 direcții științifice de bază din medicina modernă:

1.Micronutrientologia - o formulă unică de menținere a sănătății, la ora actuală aceasta fiind una din cele mai de perspectivă direcții ale medicinii profilactice  Corporația ”Siberian Health” implemenează în remediile sale toate principiile de bază, dar  și descoperirile de ultimă oră din domeniul micronutientologiei.

2. Endoecologia - purificarea mediului intern al organismului nostru.Curățenia interioasă a organelor și sistemelor este baza bazelor  une funcționări normale a acestora și cea mai eficientă profilaxie a oricăror afecțiuni și disfuncții.Deaceea într-o abordare sistemică a procesului de vindecare Endoecologia are un rol primordial.

3. Medicina adaptațională - cea care reflectă înțelepciunea populară, acumulată de secole.

Capacitatea de adaptare a organismului uman este una din proprietățile sale de bază, piatra de temelie a sănătății noastre. Și de felul în care ne consolidăm temelia depinde trăinicia și frumusețea întregii construcții, numite ”starea noastră de sănătate”. Din acest motiv Corporația ”Siberian Health” acordă o atenție deorebită acestei direcții fundamentale - Medicina Adaptațională,creând  o serie întreagă de remedii adaptogene.

4. Chronobiologia. Armonizarea modului de funcționare a organismului prin metoda refacerii ritmurilor biologice firești - pentru fiecare organ în parte,dar și a ciclului somn-veghe al organismului în ansamblu, reprezintă încă un pilon de bază , pe care origanismul uman își construiește sănătatea și longevitatea.


Produsele noastre NU CONȚIN parabeni, sulfați, ftalați, nitrați, conservanti sau coloranti chimici. 

Nu sunt testate pe animale!


               

                      În toate timpurile, principalul secret al longevității consta în a nu ne scurta viața singuri.

    Haideți să punem acest principiu în practică, menținându-ne la cote optime propria sănătate,

fără să uităm

    nici una dintre componentele ei de bază!

           Avem la îndemână toate instrmentele pentru a reuși - nu ne mai rămâne decât să le folosim!


       Multă sănătate!