0729 929 929  |  FAQ  |  Contact us

Login  |  Signup  |  Orders

  
  
  
  
 Masca pentru păr vopsit și degradat ``Bayalig`` 200 ml images

 
 
Pin It


Masca pentru păr vopsit și degradat ``Bayalig`` 200 ml

SKU: 401780

Price: 70 RON

In stock

Shipping cost is not included

  Masca de par cu fosfolipide și extracte din plante și flori oferă triplă îngrijire părului vopsit: hrănește, hidratează, controlează firele rebele.

Aloe vera și D-pantenolul hidratează, repară suprafața firului de păr, cresc elasticitatea părului și ajută la reducerea fragilității. Uleiul esențial de coajă de portocală si uleiul de Tuia dau părului strălucire naturală, iar extractul de floare de tei ajută la păstrarea culorii.

Utilizare: Masca se aplică pe părul proaspăt spălat, se distribuie pe întreaga lungime. Se va lăsa să acționeze minim 2 minute, după care se va clăti cu apă caldă din abundență. Se va utiliza de 1-2 ori pe săptămână.

Ingrediente active: Ulei de măceșe, extracte de mușețel și brusture, aloe vera, ulei de tuia, ulei esențial de coajă de portocală, extract de floare de tei.

0729 929 929 - Phone orders
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 


Product details


Category: PRODUSE DE ÎNGRIJIRE, Îngrijirea părului

Manufacturer: Siberian Health Russia

Product code - SKU: 401780Similar products


Curăță delicat părul și scalpul. Extractele complexe de brusture, mușețel și floare de tei contribuie la regenerarea părului, la creșterea strălucirii. Proteinele din Amaranth și aloe vera hrănesc firul de păr...
60 RON