0729 929 929  |  FAQ  |  Contact us

Login  |  Signup  |  Orders

  
  
  
  
 Lymphosan Nephro Support, fitosorbent uro-renal, 90 g images

  • Lymphosan Nephro Support, fitosorbent uro-renal, 90 g images
  • Lymphosan Nephro Support, fitosorbent uro-renal, 90 g images
  • Lymphosan Nephro Support, fitosorbent uro-renal, 90 g images
 
 
Pin It


Lymphosan Nephro Support, fitosorbent uro-renal, 90 g

SKU: 500029

Price: 70 RON

In stock

Shipping cost is not included

Un remediu eficient pentru curățarea aparatului uro-renal de toxine și depuneri, adjuvant in tratamentul de baza și profilaxia  afectiunilor urinare (nefrite, pielo-nefrite, pielite,  cistite, calculoza renala, edeme, etc.). 

Datorită compoziției sale unice , Lymphosan Nephro Support restabilește funcționalitatea sistemuluii urinar, crește local imunitatea, contribuie la normalizarea microflorei benefice. Are efect diuretic, dezinfectant, calmant, antiinflamator.Extractul de strugurii-ursului ajută la eliminarea metalelor grele și a radionuclizilor din organism, are efect puternic dezinfectant (contin hidrochinona si metilbutina cu agenti antibacterieni). Extractul de coada-calului stopează creșterea tumorilor canceroase,ajută la eliminarea polipilor din intestinul gros, rinichi și vezică.

Administrarea sistematică a produsului previne, de asemenea, formarea pietrelor și a nisipului la rinichi și în vezica urinară.

Compoziție:

pectină din grepfruit,- rășină de salcâm indian (guar) , extract de coada-calului, concentrat de merișor, concentrat de inulină pură din tuberculi de topinambur, concentrat de strugurii-ursului.

Mod de administrare: vezi imaginea 2 și 3.

Acest produs este un supliment alimentar.

0729 929 929 - Phone orders
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 


Product details


Category: SUPLIMENTE ALIMENTARE, Sistem urinar, Detoxifiere

Product code - SKU: 500029Similar products


Ficatul este organul care neutralizează majoritatea substanțelor nocive care pătrunt în organism din afară, sau reprezintă produși ai metabolismului nostru. El are nevoie de protecție și sprijin permanen...
70 RON