Poze Sursele Purității, detox celular, formulă internațională , 3x60 capsule

 
 


Sursele Purității, detox celular, formulă internațională , 3x60 capsule

SKU: 500032

Pret: 225,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

CURĂȚENIE ȘI DETOXIFIERE INTERIOARĂ. PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE  cu Suplimentul alimentar "Renaissanse - Sursele purității", 3 flacoane x 60 capsule

Sistem brevetat internațional, pentru purificare și detoxifietre la nivel celular.

”Sursele Purității ” este un sistem fundamental nou de purificare integrată a corpului, la nivel de celulă. Alcătuit din trei formule complementare, utilizează mecanisme eficiente de curățare a mediului intern al organismului., descoperite în peste 35 de ani de cercetări a medicilor ruși.

AVANTAJELE produsului:

  • substanțe active din extracte de calitate extra
  • varietate cuprinzătoare de antioxidanți
  • efect rapid

1-a Formulă este un complex de plante care neutralizează și curata toxinele din SPAȚIUL DINTRE CELULE (lichidul interstițial și plasmă) Acesta reprezintă apr. 20% din greutatea corporală. Se actioneaza asupra sistemelor naturale de curățare extracelulară: intestine, ficat, tract biliar, tract urinar, sânge și sistem limfatic, bronhii si sistem imunitar. Curățarea intercelulara este un proces foarte important . Ea presupune dizolvarea substanțelor toxice în diverse lichide biologice si apoi eliminarea lor din organism în mod natural (cu fierea, transpirația, prin urina)

  A 2-a Formulă ajută la curățarea lichidului DIN INTERIORUL CELULEI (40% din greutatea corporală). Principiile ei active stimuleaza lucrul fermentilo,r ce neutralizeaza substantele toxice, modificandu-le structura chimica. Ca urmare, substantele nocive îsi pierd toxicitatea si pot fi evacuate în siguranță din celule în lichidul intercelular si mai departe din organism, pe căi naturale. Datorita actiunii succesive se asigura curatarea intracelulara a organismului pe etape.  

Cea de a 3-a Formulă a "Surselor purității" este un set complex de antioxidanți de origine minerală, vegetală și animală, destinat refacerii și regenerării MEMBRANEI CELULARE Aceste produse naturale unice protejează celulele impotriva radicalilor liberi și a altor substanțe chimice periculoase. În special, există o corelație între consumul anumitor ingrediente din "Sursele purității" (vitaminele A, E și C, zincul, cupruul, seleniul si manganul , în proporții și concentrații exacte ) și protecția împotriva degradării oxidative a ADN-ului.  

Compoziție

(Formula 1): Cranberry (merișor), coacăz negru (Ribes nigrum), trifoi roșu (Trifolium pratense), Burnet (Poterium officinale), licorice (Glycyrrhiza glabra), tei (Tilia cordata), brusture (Arctium majus), coada-calului (Equisetum arvense), Polygonum Aviculare (troscot), Echinacea (Echinacea angustifolia), sunătoare (Hypericum perforatum), Potentilla Marsh- șapte degete (Comarum palustre).

Compoziție

(Formula 2):Extract de Nasturel (Nasturtium officinale) extract de leurda siberiana (Allium ursinum L.), extract de sunătoare (Hypericum perforatum) extract de salvie (Salvia officinalis),Ace de brad (Abies sibirica), cinquefoil arbust (Pentaphiloides fruticosa), Fructe Armurai (Silybum marianum), estract de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum), Extract de ciulin rusesc (Salsola Collina), radacina de papadie (Taraxacum officinale), extract de hrean sălbatic (Armoracia)  extract de ceai verde (Thea sinensis).

  Compoziție

(Formula 3): Beta-caroten, extract din frunze de afine, extract din frunze de piersic, extract de coaja de lamaie, extract din frunze de zmeura, Cimbrișor, Flori de calendula, extract de semințe de struguri, extract de maces,, DL-alfa-tocoferol licopen, extract de afin (Vaccinium myrtillus), Rutina BetaTab 20%, extract de pin mediteranean (Pinus pinaster), citrat de zinc (zinc), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), sulfat de mangan (mangan) sulfat de cupru retinol (cupru), iodură de potasiu (iod), selenit de sodiu (seleniu) picolinat de crom (crom), maltodextrină.

Mod de administrare:

Dimineata: 2 capsule  "Formula-1" + o capsulă "Formula-3"
Seara: 2 capsule "Formula-2"+ o capsulă  "Formula-3"
Durata administrari: 30 zile. În caz de intoxicație puternică, cura va dura 2 luni  Locuitorii zonelor poluate vor face curele de detoxifiere periodic, de 3 ori pe an.

0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00