Poze Ser concentrat Corector pentru riduri Experalta Platinum, 10ml

 
 
Pin It


Ser concentrat Corector pentru riduri Experalta Platinum, 10ml

SKU: 404324

Pret: 88 RON

Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Ser-concentrat de clasa premium în lupta cu ridurile si alte schimbări ale pielii. Îmbogățit cu oligopeptide naturale X50 Myocept, complex pentru tonifierea mușchilor feței și extract de ginseng cu acțiune puternică de revigoare a tenului. Reduce vizibil ridurile și hidratează intens pielea, redându-i luminozitatea și aspectul tineresc.

Complexul peptidic inteligent  X50 Myocept, care funcționează pe principiul miorelaxanților, livrează substanțele rejuvenante direct în celulele cu cele mai multe probleme.

Împiedică instalarea ridurilor,  le netezește pe cele de expresie datorită efectului de relaxare a mușchilor.

Alți compuși activi:

ACID FOLIC FERMENTAT declanșează procese regenerative în țesutul cutanat , crește producția de proteine structurate, activizează procesul de regenerare celulară în cazul leziunilor provocate de schimbările specifice vârstei.

CIUPERCA  DE COPAC GANODERMA LUCIDUM Un remediu eficient în protecția antioxidantă, bogat în polizaharide și aminoacizi necesari pielii. Stimulează sinteza de colagen, menține tinerețea și sănătatea celulelor, întărește imunitatea pielii.

BIOPLACENTA activează creșterea celulară, reface elasticitatea pielii și îi redă strălucirea tinerească.

LĂPTIȘOR DE MATCĂ Un elixir al tinereții. Тonifiază, сontribuie la rejuvenarea pielii și îi crește elasticitatea.

Produsul nu conține sulfat, parabeni, ftalați, uleiuri minerale, coloranti sintetici si parfumuri. Nu este testat pe animale.

Utilizare

Ca remediu urgent: în cazul în care este necesară o hidratare intensă, se vor aplica câteva picături din produs pe tenul curat, se vor distribui în mod egal, prin mișcări de masare.

Pentru îngrijire regulată, creați cocktail-ul de frumusețe: câteva picături de serum se amestecă cu cantitatea necesară din crema de zi sau noapte, apoi se aplică cu mișcări ușoare de masaj pe pielea curată..

0728 383 930 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: PRODUSE DE ÎNGRIJIRE, Ingrijirea tenului, PENTRU FEMEI

Cod produs - SKU: 404324Produse similare


Complexul extrem de eficient cu peptide și platină coloidală regenerează intens celulele pielii, previne apariția ridurilor și ajută la reducerea adâncimii și a numărului celor deja existente. Câteva picături d...
130 RON
Produs inovativ de curățare, pentru orice tip de ten, reîncarcă pielea cu energie, o eliberează de toxine și impurități, lasând în urmă o senzație de catifelare și confort. Principii active: - CIUPERCA GAN...
88 RON
Apa micelarӑ curӑṭӑ foarte delicat pielea, eliminȃnd orice tipuri de impuritӑṭi. Înlӑturӑ chiar ṣi produsele de machiaj waterproof pentru ochi. Oferӑ o curӑṭe intensӑ pielii, si o protejeazӑ de influenṭa negativӑ...
88 RON