Poze Seleniu organic Elemvital, 60 capsule

 
 
Pin It


Seleniu organic Elemvital, 60 capsule

SKU: 500031

Pret: 99 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Seleniul este un microelement de o importanță crucială pentru organismul uman, de foarte multe ori subapreciat. Fără suficient seleniu este imposibilă protecția eficientă împotriva radicalilor liberi, deoarece acesta participă direct la producerea fermenților antioxidanți de către corp, iar crescând sinteza leucocitelor, crește imunitatea și rezistența organismului la boli și infecții. Compușii organici ai seleniului, în combinație cu vitamine si antioxidanti din plante sprijină sistemul cardiovascular, creierul, ficatul si alte organe, prelungind viața activă a celulelor. Seleniul participă ca și catalizator, la peste 30 de procese biochimice, iar în lipsa acestuia sunt afectate metabolismul glucidic, lipidic și proteic. Oligoelementul Seleniu crește absorbția iodului, potențează efectele vitaminei E și protejează organismul de îmbătrânire prematură.
Pentru bărbați seleniul este deosebit de important, deoarece îmbunătățește funcția sexuală și reproductivă.
Deficitul de seleniu poate duce la dezvoltarea patologiilor cardiovasculare, gastrointestinale, a bolilor infecțioase si poate duce la apariția tumorilor maligne.

Beneficii:

Seleniul organic - ElemVitals este suplimentat cu unul dintre antioxidanții din noua generație – taxifolin. Taxifolinul este obținuț prin intermediul unei prelucrări profunde a lemnului de zadă (Larexgmelinii). Prin consumul regulat chiar și a unei cantități mici a acestui antioxidant se normalizează permiabilitatea vaselor sanguine, scade riscul de dezvoltare a bolilor cardiovasculare și oncologice, de apariție a cheagurilor de sange în vasele sanguine. In plus, taxifolinul contribuie la normalizarea nivelului de colesterol din sânge, la păstrarea vederii, la îmbunătățirea stării generale de spirit. 
Seleniul „viu” într-o formă concentrată a fost creat, luându-se în calcul trăsăturile lui caracteristice de asimilare de către organism. Este suplimentat cu extracte din plantele medicinale din Altai și din regiunea Baikal.

Extractul de gura lupului de Baikal: oferă un efect fortifiant general, calmant, expectorant, antipiretic și antihelmintic, elimină tulburările de somn și te ajută să învingi tensiunea nervoasă.

Extractul de măceșe: este o adevarată sursa de vitamina C naturală si de antioxidanti.

Extractul de usturoi: oferă un efect de întinerire, îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și a sistemului nervos, sporește protecția imunitară a organismului, acționează benefic asupra creșterii și a diviziunii celulare.

Extractul de acerola: conține o cantitate-record de vitamina C – 1000-2000 mg la 100 gr. de cireșe, ceea ce depașește de 15-100 de ori portocalele.

Administrare: Adultii vor lua 1-2 capsule pe zi, în timpul meselor.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelu


0728 383 930 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 Produse similare


Antioxidant, Corector al necesarului de iod in organism, Creste puterea de concentrare, Detoxifiere, Energie, Reglator al sintezei hormonilor tiroidieni, Stimulent al arderilor substantelor...
50 RON
Știați că organismul uman are nevoie zilnic de aproximativ 15 mg de zinc? Zincul este un oligoelement absolut necesar pentru fertilitatea masculină, pentru creșterea și dezvoltarea sistemului osteo...
98 RON
În corpul nostru, fierul îndeplinește mai multe funcții importante: - esteimplicat în sinteza hemoglobinei și transferului de oxigen din plămâni în sânge . - este o parte integrantă a multor enzime....
128 RON
Elemvital cu magneziu organic conține magneziu într-o formă organică biodisponibilă ridicată, sub formă de sare organicaă a acidului citric (citrat de magneziu), datorită căruia acest microelement este com...
95 RON