Poze Renaissanse Triple Set - Sursele Purității, detox celular (formula verde)

 
 
Pin It


Renaissanse Triple Set - Sursele Purității, detox celular (formula verde)

SKU: 400753

Pret: 180 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

CURĂȚENIE ȘI DETOXIFIERE INTERIOARĂ. PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE  cu Suplimentul alimentar "Renaissanse Triple Set - Sursele purității", 3 flacoane x 60 capsule

Sistem brevetat internațional, pentru purificare și detoxifietre la nivel celular.

”Renaissanse Triple Set -Sursele Purității ” este un sistem fundamental nou de purificare integrată a corpului, la nivel de celulă. Alcătuit din trei formule complementare, utilizează mecanisme eficiente de curățare a mediului intern al organismului., descoperite în peste 35 de ani de cercetări a medicilor ruși.

1-a Formulă este un complex de plante care neutralizează și curata toxinele din SPAȚIUL DINTRE CELULE (lichidul interstițial și plasmă) Acesta reprezintă apr. 20% din greutatea corporală. Se actioneaza asupra sistemelor naturale de curățare extracelulară: intestine, ficat, tract biliar, tract urinar, sânge și sistem limfatic, bronhii si sistem imunitar. Curățarea intercelulara este un proces foarte important . Ea presupune dizolvarea substanțelor toxice în diverse lichide biologice si apoi eliminarea lor din organism în mod natural (cu fierea, transpirația, prin urina)

  A 2-a Formulă ajută la curățarea lichidului DIN INTERIORUL CELULEI (40% din greutatea corporală). Principiile ei active stimuleaza lucrul fermentilo,r ce neutralizeaza substantele toxice, modificandu-le structura chimica. Ca urmare, substantele nocive îsi pierd toxicitatea si pot fi evacuate în siguranță din celule în lichidul intercelular si mai departe din organism, pe căi naturale. Datorita actiunii succesive se asigura curatarea intracelulara a organismului pe etape.  

Cea de a 3-a Formulă a "Surselor purității" este un set complex de antioxidanți de origine minerală, vegetală și animală, destinat refacerii și regenerării MEMBRANEI CELULARE Aceste produse naturale unice protejează celulele impotriva radicalilor liberi și a altor substanțe chimice periculoase. În special, există o corelație între consumul anumitor ingrediente din "Sursele purității" (vitaminele A, E și C, zincul, cupruul, seleniul si manganul , în proporții și concentrații exacte ) și protecția împotriva degradării oxidative a ADN-ului.  

Compoziție

(Formula 1): Cranberry (merișor), coacăz negru (Ribes nigrum), trifoi roșu (Trifolium pratense), Burnet (Poterium officinale), licorice (Glycyrrhiza glabra), tei (Tilia cordata), brusture (Arctium majus), coada-calului (Equisetum arvense), Polygonum Aviculare (troscot), Echinacea (Echinacea angustifolia), sunătoare (Hypericum perforatum), Potentilla Marsh- șapte degete (Comarum palustre).

Compoziție

(Formula 2): Ace de brad (Abies sibirica), cinquefoil arbust (Pentaphiloides fruticosa), Fructe Armurai (Silybum marianum), estract de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum), Extract de ciulin rusesc (Salsola Collina), radacina de papadie (Taraxacum officinale), extract de legume crucifere, extract de ceai verde (Thea sinensis).

  Compoziție

(Formula 3): Beta-caroten, extract din frunze de afine, extract din frunze de piersic, extract de coaja de lamaie, extract din frunze de zmeura, Cimbrișor, Flori de calendula, extract de semințe de struguri, extract de maces, Vitamina A, vitamina C, vitamina E,mangan, cupru, zinc, seleniu.

Mod de administrare:

Dimineata: 2 capsule bej "Formula-1" + o capsula verde"Formula-3"
Seara: 2 capsule albastre "Formula-2"+ o capsula verde "Formula-3"
Durata administrari: 30 zile.  Locuitorii zonelor poluate vor face curele de detoxifiere periodic, de 3 ori pe an.

0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE, Pentru slăbit, Metabolism, Detoxifiere, Anti-imbatranire, Ingrijirea corpului

Cod produs - SKU: 400753Produse similare


Renaissance Triple Set este un sistem cu triplă acțiune destinat susținerii metabolismului pin curățarea profundă a organismului de compuși toxici FORMULA 1. Curățarea mediului intercelular Este cunoscut...
149 RON
. PROPRIETĂȚILE PRODUSULUI Îndepărtarea paraziților. Curățarea organismului de toxine. Compensarea carențelor de vitamine, microelemente, fermenți, etc. Refacera imunității organismului. Adiministr...
170 RON
N.V.M.N.(Novomin) Complex antioxidant brevetat, obținut exclusiv din surse naturale.Normalizează procesele metabolice în țesuturile sănătoase, datorită acțiunii antioxidante a vitaminelor A, C și E, Are un e...
120 RON