Poze Protectie impotriva parazitilor - Paracleanse Triple Set

 
 


Protectie impotriva parazitilor - Paracleanse Triple Set

SKU: 500116

Pret: 180,00 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

. PROPRIETĂȚILE PRODUSULUI

Îndepărtarea paraziților. Curățarea organismului de toxine. Compensarea carențelor de vitamine, microelemente, fermenți, etc. Refacera imunității organismului.
Adiministrare in 3 faze, după schema anexată:

FORMULA 1: ACTIVAREA – Acțiune laxativă combinată a ierburilor – Refacerea permeabilității căilor hepato-biliare – O acțiune antiparazitară blândă asupra paraziților intestinali și hepatici. Principala sarcină a acestui mix complex de plante este pregătirea tractului intestinal și biliar de o intervenție antiparazitară activă. Se știe că infecțiile parazitare provoacă apariția constipației intestinale și a spasmului ductului biliar. Dacă această barieră nu este eliminată, substanțele antiparazitare pur și simplu nu vor putea ajunge la paraziți și vor fi blocate. Prin urmare, lupta împotriva paraziților începe cu stadiul de curățare a intestinelor și restabilirea permeabilității  tractului biliar.. În procesul curățării, comușii activi din formula nr. 1 vor exercita, de asemenea un efect antiparazitar ușor Соmpoziție: flori de vetrice(tanacetum), extract de senna, extract de leurdă, extract de scoarță de plop tremurător

FORMULA 2: SANAREA –  Neutralizarea paraziților intestinalț mici –  Paralizarea paraziților căilor biliare –  Efect de stimulare a bilei. FORMULA 2 "concentrează cele mai puternice componente antiparazitare, a căror activitate este potențată  de pregătirea  preliminară a intestinului și a tractului biliar. Extractul de fenicul, cu uleiul său esențial  paralizează paraziții, astfel  încât aceștia nu se mai pot fixa cu ventuzele de pereții intestinului, iar senna evacuează corpurile paralizate din intestine, în același timp atenuând senzațiile dureroase.Efectul uneia dintre cele mai eficiente plante în raport cu paraziți intestinali - țintaurai, este amplificat de o plantă antiparazitară la fel de puternică - vetricea. .
Deoarece toate remediile antiparazitare naturale asigură numai moartea parazitilor mici (cei mari sunt doar imobilizați temporar), vom continua să luăm în paralel si FORMULA 1 ", care ne va asigura expulzarea în timp util a paraziților mari, care și-au pierdut temporar mobilitatea .
Compoziție: flori de vetrice (tanacetum), iarbă de țintaură, extract de fenicul

FORMULA 3: FIXAREA – Restabilirea microflorei intestinale – Drenarea căilor hepato-biliare – Scăderea fonului antiparazitar.

Scopul principal al celei de a treia etape - asigurarea restabilirii microflorei intestinale dupa terapia antiparazitară în forță și o scădere lentă a fonului antiparazitar, pentru a preveni efectele eliminării rapide a toxinelor asupra organismului, pe de altă parte. În afară de aceasta, continuă distrugerea ultimelor colonii de paraziți care se elimină din căile biliare, mai greu accesibile   În acet scop ghimbirul în combinație cu uleiul de bergamota și mierea cu cuisoare oferă o puternică drenare a tractului biliar , continuănd să aibă o acțiune antiparazitară ușoară. Piure-ul de călin (Viburnum) ajuta la restabilirea microflorei intestinale, care, în mod inevitabil, are de suferit în timpul terapiei agresive anti-parazitare.

Compoziție: miere naturală sălbatică, praf de cuișoare, piure din fructe de călin, ghimbir, ulei organic de bergamotă.

   ATENTIONARE!

*Verificati in prealabil existenta unei posibila intolerante la ingrediente !

* Se va administra cu precauție la bolnavii cu afecțiuni cronice ale tractului gastro-intestinal, fiind necesar în prealabil un consult de specialitate.

* In timpul utilizarii produsului, consumati o cantitate suficienta de lichid pentru a optimiza eliminarea toxinelor (apa pura, ceai din plante pt stimularea bilei) - pana la 1,5-2 litri pe zi.

 *Pregatiti-va corpul inainte de a aplica produsul: In termen de 10-14 zile inainte de a incepe cura cu Paracleanse, utilizati ceaiul din plante "Aminai Em" (Iarba Vietii) sau "Seber Nuur" ("Lacul curat")

 Nu este medicament!

 Mod de utilizare: Conform uneia dintre schemele atasate.

CURS DE CÂTE 16 ZILE, DE 2 ORI PE AN (PRIMĂVARA ȘI TOAMNA)

 Formatul produsului:  

Formula 1 : blistere 30 capsule

Formula II: blistere 60 capsule

Formula III: borcan 200 gr

0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00