Poze Magneziu organic Elemvitals, 60 capsule

 
 
Pin It


Magneziu organic Elemvitals, 60 capsule

SKU: 500038

Pret: 95 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Elemvital cu magneziu organic conține magneziu într-o formă organică biodisponibilă ridicată, sub formă de sare organicaă a acidului citric (citrat de magneziu), datorită căruia acest microelement este complet absorbit de organism.
Totuși, o solubilitate bună în apă este departe de a fi unica trasatură caracteristică a citratului de magneziu care are o gamă largă de acțiune:
  • contribuie la normalizarea tensiunii arteriale;
  • are un efect antispasmotic asupra muschilor și a vaselor sanguine;
  • actioneză pozitiv asupra sistemului cardiovascular;
  • are un efect calmant și este utilizat în cazul tulburărilor de somn și în cazul nervozitătții;
  • facilitează sindromul premenstrual (SPM) și alte tulburari care au legatura cu ciclul menstrual;
  • previne formarea de pietre la rinichi;
  • contribuie la prevenirea migrenelor și atenuează durerile de cap.

Intr-o anumită masură, citratul este un „vas de sange pur ecologic”, ideal pentru transportarea magneziului în interiorul celulelor și, în plus, acesta servește drept un „combustibil” eficient.

Suplimentar, ElemVitals cu Magneziu Organic” este îmbogățit cu extracte din plante:

Extractul de valeriană are un efect ușor sedativ în cazul unei excitații nervoase ridicate, insomniei, nevrozelor cardiace, spasmelor vaselor sanguine, hipertensiunii, migrenei, isteriei, spasmelor organelor tractului gastro-intestinal, mai ales la femeile în perioada de menopauză.

Extractul din frunzele și florile de păducel este capabil să atenueze starea în caz de nevroză cardiacă și menopauză, contribuie la scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățește somnul cardiacilor, calmează.

Extractul de gura lupului de Baikal oferă un efect calmant asupra sistemului nervos central,scade excitația nervoasă ridicată, îmbunătățește somnul, contribuie la reducerea durerilor de cap, la dilatarea vaselor sanguine, la scăderea tensiunii arteriale.


Numai trei capsule de Elemvital cu Magneziu pe zi vă vor acoperi nevoile zilnice ale organismului de acest oligoelement!

0728 383 930 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 Produse similare


Știați că organismul uman are nevoie zilnic de aproximativ 15 mg de zinc? Zincul este un oligoelement absolut necesar pentru fertilitatea masculină, pentru creșterea și dezvoltarea sistemului osteo...
98 RON
În corpul nostru, fierul îndeplinește mai multe funcții importante: - esteimplicat în sinteza hemoglobinei și transferului de oxigen din plămâni în sânge . - este o parte integrantă a multor enzime....
128 RON
Antioxidant, Corector al necesarului de iod in organism, Creste puterea de concentrare, Detoxifiere, Energie, Reglator al sintezei hormonilor tiroidieni, Stimulent al arderilor substantelor...
50 RON
Seleniul este un microelement de o importanță crucială pentru organismul uman, de foarte multe ori subapreciat. Fără suficient seleniu este imposibilă protecția eficientă împotriva radicalilor liberi,...
99 RON