Poze Floraseptic oral ”Elbeshen” (Magicianul) Siberian Balsams Collection, 250 ml

 
 
Pin It


Floraseptic oral ”Elbeshen” (Magicianul) Siberian Balsams Collection, 250 ml

SKU: 401915

Pret: 48 RON

Stoc limitat

Costurile de livrare nu sunt incluse

Reprimă flora patogenă din cavitatea bucală, ajutând la prevenirea cariilor dentare si a bolilor parodontale. Omoară microbii periculoși (efect antimicrobian confirmat clinic împotriva Escherichia coli și Staphylococcus aureus ) cu o eficiență de 100%. Balsamul a fost creat pentru a restabili și menține microflora naturală sănătoasă în cavitatea bucală. Florasepticii vegetali din compoziția balsamului îi asigură un pronunțat efect anti-bacterian, anti-inflamator și anti-fungic. Acțiunea puternică a balsamului vizează suprimarea florei patogene a gurii, astfel încât să prevină cu eficiență maximă cariile dentare și  bolile parodontale. O folosire permanentă elimina respiratia urat mirositoare. Balsamul are efecte cicatrizante și analgezice in diverse leziuni ale pielii și a membranelor mucoase ale gurii, previne apariția infecțiilor bacteriene și  fungice. Eficient de asemenea,în tratarea rănilor și arsurilor externe.

Principii vegetale active:

• Chlorophylliptul (extract de frunze de eucalipt) si extractul de zada siberiana stimuleaza recuperarea tesuturilor, inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene.

• uleul de eucalipt reduce inflamația, accelerează vindecarea.

• Menta împrospătează, reface elasticitatea si imbunatateste rezistenta vasculara.

• salvia, lemnul dulce, troscotul japonez și gura-lupului de Baikal posedă acțiune astringentă, întăresc vasele de sânge.

• uleiul de mușețel și de arbore de ceai au proprietăți antimicrobiene și antivirale.
Mod de administrare: 10-15 picături de soluție se diluează în 100 ml apă. Se poate folosi ca apă de gură sau ca antiseptic cutanat extern. Nota: Produsul este foarte economic. Un flacon ajunge pentru apr. 6 luni.

0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: PRODUSE DE ÎNGRIJIRE, Igiena orală

Cod produs - SKU: 401915