Poze Fier organic Elemvitals, 60 capsule

 
 
Pin It


Fier organic Elemvitals, 60 capsule

SKU: 500039

Pret: 128 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse


În corpul nostru, fierul îndeplinește mai multe funcții importante:

esteimplicat în sinteza hemoglobinei și transferului de oxigen din plămâni în sânge . 
- este o parte integrantă a multor enzime. 
- aprovizionează corpul cu energie. 
- îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale. 
- Întărește imunitatea. 
- ajută la neutralizarea substanțelor dăunătoare din ficat.

Complexul "Elemvital cu fier organic" este îmbogățit cu:

- extract de rădăcină de brusture - curăță sângele (leagă amoniacul liber și alte toxine în sânge și le elimina prin urina) prezintă proprietăți antipiretice, diaphoretic, anti-inflamator, precum și diuretic, acțiune coleretică, bactericid. 
- extract de ginseng siberian - stimulează și are un efect tonic asupra sistemului nervos central, imbunatateste metabolismul, crește performanța mentală și fizică. Sporește rezistența la diferite riscuri chimice și fizice și la infecții. 
vitamina C, care este necesară pentru a transforma fierul 3-valent în 2-valent, asigurând astfel cea mai bună (100%) , biodisponibilitate a fierului în organism.
- complex unic de vitamine si adaptogeni naturali obtinuți din coarne de cerb altaic, ce reglementează hematopoieză și schimbul de oxigen în organism, procese ce duc la întinerirea, regenerarea și încărcarea corpului cu energie.

Pantogematogenul, o parte din „Elemvital cu fier organic,“ este un adaptogen excelent, care apără organismul, ajutând la menținerea sănătății, stării de sănătate a pielii, părului și unghiilor.


Ingrediente: fumarat și ascorbat de fier, extract de rădăcină de brusture, extract de ginseng siberian, complex de vitamine (vitaminele B1, B2, B6 organice, nicotinamidă, acid folic), pantogematogen, vitamina C, pulbere de inulină.

Mod de administrare:

Pentru adulți,1 capsulă pe zi în timpul mesei. Durata administrării este de 1 lună.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, la maxim 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

0728 383 930 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 Produse similare


Știați că organismul uman are nevoie zilnic de aproximativ 15 mg de zinc? Zincul este un oligoelement absolut necesar pentru fertilitatea masculină, pentru creșterea și dezvoltarea sistemului osteo...
98 RON
Elemvital cu magneziu organic conține magneziu într-o formă organică biodisponibilă ridicată, sub formă de sare organicaă a acidului citric (citrat de magneziu), datorită căruia acest microelement este com...
95 RON
Antioxidant, Corector al necesarului de iod in organism, Creste puterea de concentrare, Detoxifiere, Energie, Reglator al sintezei hormonilor tiroidieni, Stimulent al arderilor substantelor...
50 RON
Seleniul este un microelement de o importanță crucială pentru organismul uman, de foarte multe ori subapreciat. Fără suficient seleniu este imposibilă protecția eficientă împotriva radicalilor liberi,...
99 RON