Poze Detox celular și activator metabolic.”Renaissainse Triple Set”(30 plicuri x 3 caps.)

 
 


Detox celular și activator metabolic.”Renaissainse Triple Set”(30 plicuri x 3 caps.)

SKU: 500213

Pret: 149,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Renaissance Triple Set este un sistem cu triplă acțiune destinat susținerii metabolismului pin curățarea profundă a organismului de compuși toxici

FORMULA 1. Curățarea mediului intercelular Este cunoscut faptul că în organismul uman fiecare celulă este înconjurată de lichid intercelular. Acest lichid se reînnoiește permanent, în timp ce lichidul intercelular uzat cu toxine dizolvate în el se îndepărtează printr-o rețea de canale speciale. Acestea pot fi canalele limfatice, biliare, urinare, bronhice și alte canale. Prima formulă „Renaissance Triple Set” implică toate aceste sisteme pentru o curățare mai eficientă a spațiilor intercelulare.

Principii active: Extract de fenicul (Foeniculum vulgare var dulce.) Extractul de pătlagină (Plantago lanceolata), extract de mușețel (Matricaria recutita) Extract de rădăcină de brusture (Arctium lappa L.) Extract de coada calului (Equisetum arvense) extract de Echinacea (Echinacea purpurea) extract de Aloe Vera Gel (Aloe Vera).


FORMULA 2 Curățare intracelulară Cu toată eficiența sa curățarea prin ficat, rinichi, intestin, sistemul limfatic sau orice alt sistem extracelular astăzi se consideră deja insuficientă pentru menținerea curățeniei interne a organismului. Astăzi, în condiții de poluare totală a mediului cu substanțe chimice străine un rol major în curățarea organismului îi aparține sistemului complex de curățare intracelulară, care exercită nu doar o „spălare” pasivă de toxine, dar cu ajutorul unor enzime detoxifiante specializate participă la neutralizarea activă a toxinelor extrem de periculoase.
În organismul nostru există două grupuri principale de enzime de curățare intracelulară. Primul grup de enzime efectuează neutralizarea directă a substanțelor toxice prin modificarea structurii chimice a acestora (faza 1 de bio-transformare), iar al doilea grup de enzime transformă aceste toxine modificate chimic într-o formă solubilă, după care acestea pot fi deja excretate din celule în lichidul extracelular și apoi din organism (faza 2 de bio-transformare).
A doua formulă „Renaissance Triple Set” ia în considerare specializarea diferitor enzime detoxifiante care asigură curățarea intracelulară. Extractul de hrean sălbatic, care conține indol-3-carbinol natural, stimulează în mod direct activitatea enzimelor din faza 1 de bio-transformare, în timp ce extractul de creson, bogat în sulforafan, extractul de leurdă siberiană, cu un conținut ridicat de alicină, precum și extractul de salvie stimulează activitatea enzimelor fazei 2 de bio-transformare. În plus, extractele hepatoprotectoare de armurariu, scutellaria și sunătoare protejează în mod sigur celulele hepatice, în interiorul cărora are loc lucrul migălos al enzimelor noastre detoxifiante.

Conține: Extract de Nasturel (Nasturtium officinale) extract de leurda siberiana (Allium ursinum L.), extract de sunătoare (Hypericum perforatum) extract de salvie (Salvia officinalis) extract de hrean sălbatic (Armoracia) extract de gura lupului (Scutellaria baicalensis).


FORMULA 3 Protecția antioxidantă a celulelor Organismul nostru conține toxine capabile să-l distrugă într-o perioadă scurtă de timp. Aceștia sunt radicații liberi sau altfel oxidanții chimici care se formează în fiecare secundă în organismul nostru în timpul respirației, în timpul lucrului sistemului imunitar, în timpul efortului fizic, în procesele inflamatorii... Sarcina de neutralizare a lor o exercită antioxidanții.
Antioxidanții luptă eficient cu radicalii liberi, însă în lupta cu ultimii ei se distrug înșiși, și din această cauză noi zilnic trebuie să completăm numărul lor cu ajutorul unor produse antioxidante speciale. Cea de-a treia formulă „Renaissance Triple Set” – reprezintă un complex întreg de antioxidanți de origine diferită, care asigură o protecție puternică a celulelor la toate nivelurile. Protecția externă a celulelor o asigură așa antioxidanți, cum ar fi vitamina C, bioflavonoide vegetale (rutină, dihidroquercetină), precum și extractul de semințe de struguri, afine, merișoare, cimbrișor și ceai verde. Ele creează o barieră fiabilă în jurul fiecărei celule, legând și neutralizând radicalii liberi. Protecția internă a celulelor o asigură microelementele antioxidante, cum ar fi zinc, seleniu, cupru și mangan, precum și riboflavina. Ele pătrund în interiorul celulelor și stimulează activitatea enzimelor intracelulare de protecție care, similar „capcanelor”, neutralizează oxigenul liber format în interiorul celulelor. Protecția membranelor celulare foarte vulnerabile o exercită vitaminele A și E, precum și licopenul și beta-carotenul, care blochează procesele de oxidare distructive:

Extract de semințe de struguri (Vitis viniferag) d extract de fructe de merișor (Vaccinium subgen oxycoccus.) Extract de salvie (Salvia officinalis) extract de cimbru (Thymus vulgaris L.), extract de oregano (Origanum vulgare), acid Ascorbic, extract de ceai verde (Thea chinensis L. ) DL-alfa-tocoferol licopen, extract de afin (Vaccinium myrtillus), Rutina BetaTab 20% , extract de pin mediteranean (Pinus pinaster), citrat de zinc (zinc), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), sulfat de mangan ( mangan) sulfat de cupru retinol (cupru), iodură de potasiu (iod), selenit de sodiu (seleniu) picolinat de crom (crom), maltodextrină. Toate cele trei formule ale produsului conțin extracte vegetale, obținute din plante siberiene culese în sălbăticie. Avantajele produsului: - 35 ani de cercetare științifică - 10 ani de aplicare practică cu rezultate certificate - doze exacte și proporții optime ale principiilor active

MOD DE UTILIZARE: un ambalaj portocaliu dimineata,la 5 minute dupa mic dejun,un ambalaj albastru seara,la 5 minute dupa cina.

0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00