Poze Concentrat de inulină din Topinambur (PIK), 110 g

 
 


Concentrat de inulină din Topinambur (PIK), 110 g

SKU: 400468

Pret: 45 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

 

Concentratul natural de inulină din Topinambur (PIK) este un complex de substanțe biologic active, conținute într-o uimitoare plantă- topinamburul, sau napul porcesc. Principalul său component prețios, cu o pondere de 20% din conținutul tuberculului, este inulina.

Inulina încetinește digestia carbohidrațiolor. Acest lucru permite ca zahărul să fie eliberat lent și constant. Datorită consumului de inulină, femeile obeze și-au schimbat compoziția microflorei intestinale în mod benefic, sprijinind lupta împotriva kilogramelor și reducând riscul de diabet. În plus, femeile cu diabet zaharat de tip 2 care au consumat inulină, și-au îmbunătățit indicele glicemic și și-au crescut activitatea antioxidantă. Inulina poate sprijini îmbunătățirea stării persoanelor cu diabet zaharat tocmai prin modificările pozitive la nivelul microflorei intestinale sau datorită efectului antioxidant direct. Expunerea prelungită la excesul de insulină cauzează stres oxidativ, care joacă un rol-cheie în procesele diabetului zaharat de tip 2 și complicațiile acestuia. Inulina poate ajuta la contracararea acestor efecte datorită capacității sale antioxidante. Inulina poate avea și efect de scădere a țesutului hepatic la persoanele cu prediabet. Alte beneficii:

  • Sănătatea inimii: Inulina poate ajuta la scăderea trigliceridelor și a colesterolului.
  • Sănătatea oaselor: Inulina îmbunătățește absorbția de calciu și magneziu, ceea ce duce la îmbunătățirea densității osoase și mineralizarea oaselor.
  • Bolile inflamatorii intestinale: Inulina poate ajuta la reducerea simptomelor colitei ulcerative și la scăderea markerilor inflamatorii în boala Crohn.
  • Și nu în ultimul rând, , inulina este importantă pentru sănătatea oaselor. Se dezintegrează în intestin, formând un număr mare de acizi organici, care accelerează procesul de ionizare a calciului dietetic, mărind astfel în mod semnificativ eficiența asimilării sale. În același timp, PIK este o sursă bogată de magneziu, siliciu, zinc și mangan, care nu sunt mai puțin importante pentru construcția de țesuturi osoase puternice.

Mod de administrare: Adulți:1-2 g pulbere (o linguriță de cafea) pesnte care turnați apă fierbinte, amestecați și beți dimineața cu 30 de minute înainte de micul dejun. Pentru prevenție,se fac 2 cure a câte 20 de zile, cu o pauză de 10 zile.

Copii peste 1 an: 1/3 linguriță fără vârf cu apă caldă, cu 20 min înainte de masă, 1 dată pe zi. Cură de 20 de zile cu 10 pauză. Repetați de 3 ori.

Acesta estwe un supliment alimentar.


0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00