Poze Complex anti-age cu Germaniu organic, 30 cps

 
 


Complex anti-age cu Germaniu organic, 30 cps

SKU: 400599

Pret: 180,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

 Un remediu anti-imbatranire  inovator cu Germaniu organic !

Datorita combinarii efectelor germaniului cu a unor micronutrienți profilactici de ultimă generație, cum ar fi

- ubiquinonul ,

- trans-resveratrolul,

- hidroxitirozolul, 

complexul natural brevetat VitAGE ™ are un efect de intinerire și regenerare asupra întregului organism.

Punctele țintă de aplicare sunt sistemul nervos si endocrin, ficatul, articulațiile, sistemul cardiovascular central.

Când suntem expuși la radiații, aceste raze eliberează electroni nocivi, care distrug hemoglobina. Studiile au demonstrat că  germaniul organic poate neutraliza aceste raze radioactive, permițându-le electronilor să se miște liber în interiorul structurii atomice a germaniu, în loc să interacționeze cu celulele umane, in special  cele din fluxul sanguin

Germaniul organic ofera electroni liberi, fiind clasificat din acest motiv drept "mama" anti-oxidantilor. Neutralizeaza sarcinile pozitive, in timp ce converteste toxinele in apa. Este de remarcat ca toxinele se nasc din alimentatie, prin faptul ca o parte din alimente nu sunt digerate (deficiente digestive) si raman ca materie celulara “ne-arsa”. Germaniul “arde” aceste deseuri alimntare, donand electoni si economisind astfel oxigenul celular

VitAGE ™

- Imbogateste astfel organismul cu oxigen (lipsa de oxigen este un factor cheie in starea de sanatate, care stă la baza declanșării cancerului sau proceselor inflamatorii).

- stimuleaza organismul sa produca in mod natural interferon si favorizeaza inmultirea cu pana la 300% a celulelor NK(natural killer cells) șia celulelor macrofage, care ataca și distrug celulele canceroase (apoptoza)

- combate alergiile alimentare, artrita reumatoida, reumatism, astm, diabet zaharat

-  inhiba tuberculoza, malaria, candida, infectii bacteriene si infectii virale, cum ar fi herpes;

-  amelioreaza problemele cardiace: angina pectorala, hipertensiune arteriala, arterioscleroza, apoplexie, infarct cardiac;

-  combate depresia, schizofrenia, boala Parkinson, scleroza cerebrala, amiloidoza, epilepsie;

Pe lângă germaniu organic, ingredientul de bază - un fitoalexin natural- resveratrolul, este o substanță secretată de plante ca răspuns la orice vătămare sau stres. Savanții au ajuns la concluzia că acesta este un antioxidant extrem de puternic, care împiedică formarea radicalilor liberi noi,distrugându-i pe cei existenți. În plus, resveratrolul stimulează activitatea cerebrală, îmbunătățește memoria și puterea de concentrare, accelerează metabolismul celular.

În afatră  de resveratrol(Transresveratrol Resvactive_ida TG) și Germaniu organic Astragerm-С™, din formula complexului mai fac parte încă  5 compuși bioactivi, cu proprietăți de reîntinerire și regenerare a întregului organism:

- extractul de ginseng siberian,

- coenzima Q10,

- extract de măslin(Oleuropeină ),

-vitamina C,

- acidul lipoic,

 

Conținut: blister cu 30 capsule.

Dozaj: adlți, 1 cps /zi, în timpul mesei. 

p.s.Pentru efecte optime se recomandă să începem administrarea Vita-germaniului de la 30-35 de ani, în scop profilactic.

Acesta este un supliment alimentar.

0729 929 929 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE, Metabolism, Anti-imbatranire, Sistem imunitar, SUPLIMENTE ANTI-RADIAȚII

Cod produs - SKU: 400599