Poze Ceai hipo-glicemic ”Khubad Sai”(Perlat), 30 pl

 
 
Pin It


Ceai hipo-glicemic ”Khubad Sai”(Perlat), 30 pl

SKU: 500026

Pret: 32 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Rețeta fitoceaiului «Hubad Say» este creată pe baza manuscriselor străvechi buriate (Siberia de sud),,în care sunt descrise plantele cu un efect complex de scădere a nivelului de zahăr din sânge..

Are un efect complex, sinergic,  acționând delicat asupra functiilor pancreasului, potentand secretia de insulina, scazand glicemia, stabilizand-o in limita valorilor normale.

Tecile de fasole, frunzele de salvie și chuperca mesteacănului chaga, ce intră în componența ceaiului, ajută la scăderea nivelului de zahăr în sânge. Rădăcinile de eleutherococcus și iarba de lucernă activează metabolismul glucidic. Frunzele de coacăze ajută la recuperarea activității insulinei. Pe lângă aceasta, rădăcina de brusture asigură curățarea organismului de toxinele acumulate ca rezultat al metabolismului glucidic..


Ingrediente: teci de fasole, iarbă de lucernă, frunze de afin, frunze de salvie, inonotus obliquus, rădăcini de eleutherococcus (ginseng siberian)

0728 383 930 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE, Metabolism, Diabet, Sistem endocrin

Cod produs - SKU: 500026Produse similare


Fructele de păducel, talpa-gâștei și ziziphora ameliorează intensitatea contracțiilor cardiace; Combinația de păducel și roiniță are un efect antiaritmic; Frunzele de zmeură și iarba de ziziphora manifestă o...
32 RON
Protecția articulațiilor Rețeta fitoceaiului „Uian Nomo” se bazează pe viziunile medicinei buriate despre faptul că articulațiile noastre își pierd flexibilitatea din cauza stagnării lichidului sinovial și...
32 RON